Університет нагороджено грамотою Національного Банку Украйни

Студенти і викладачі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка взяли активну участь у заходах акції “Смілива гривня”, організатором і модератором яких став колектив кафедри політекономії. Усі зібрані кошти було перераховано на спецрахунок Нацбанку України, відкритий для потреб сил оборони України.

У цілому в країні завдяки благодійній акції Національного банку України “Смілива гривня” на потреби Збройних сил вдалось зібрати майже 5 мільйонів гривень. Під час збору, який тривав з 1 серпня по 31 жовтня, на потреби армії збирали монети. Кожен міг передати для допомоги українським військовим монети номіналом 10, 50 копійок та 1, 2, 5, 10 гривень. Участь у акції взяли 2 573 навчальні заклади з усіх куточків України.

За активну участь у всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня», підтримку Збройних Сил України, високу громадянську позицію, патріотизм і вагомий вклад у наближення перемоги університет нагороджений почесною грамотою Національного Банку Украйни.

You may also like...