У Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбулися заходи з нагоди Всесвітнього тижня грошей

Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week) – щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.

У цей час у різних країнах світу відбуваються тематичні заходи, уроки, лекції, воркшопи, майстер-класи, змагання і конкурси, спрямовані на підвищення фінансової обізнаності молодого покоління.

Цього року Всесвітній тиждень грошей відзначали у світі та в Україні з 18 до 24 березня 2024 р. З цієї нагоди викладачі кафедри політекономії зі студентами 3-го та 4-го курсу факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки провели тематичний майстер-клас «Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє». Захід був сфокусований на формуванні навичок  з безпечного управління грошима та підкреслив важливість відповідального та інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші.

You may also like...