Підписання Декларації академічної доброчесності на факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки

14 листопада 2023 р. на факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відбулося урочисте підписання Декларації академічної доброчесності. Участь у події взяли студенти перших курсів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти усіх спеціальностей факультету.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся проректор з наукової роботи Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Василь Фазан, який наголосив на важливості дотримання принципів академічної доброчесності усіма учасниками освітнього процесу, а також побажав першокурсникам успіхів у науковій роботі.

Очільниця факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Тетяна Барболіна підкреслила значимість дотримання правил академічної доброчесності для забезпечення довіри до результатів освітньої та наукової діяльності, звернула увагу на можливі порушення академічної доброчесності.

Текст декларації від імені усіх першокурсників факультету виголосили студентка групи М-14(а) Вікторія Пономаренко та студентка групи М-51 Єва Бодунова.

Підписання студентами Декларації — важливий крок до усвідомлення значущості норм і правил академічної доброчесності.

You may also like...