ПНПУ імені В. Г. Короленка підписав угоду з компанією TA-DA!

26 квітня 2023 р. відбулася робоча зустріч керівництва Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка та представників мережі супермаркетів TA-DA!, під час якої було підписано меморандум про співпрацю.

Меморандум передбачає об’єднання зусиль в організації і проведенні спільних наукових досліджень і консультацій, реалізації науково-дослідних проєктів і програм, розробок з актуальних проблем у галузі інформаційних технологій, економіки, менеджменту, участі у наукових та інноваційних проєктах, організації і проведенні наукових заходів тощо.

Ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Марина Гриньова окреслила переваги університету як потужного освітнього центру регіону, наголосила на важливості розширення партнерських взаємин, висловила зацікавленість у залученні представників компанії як зовнішніх стейкголдерів.

Технічний директор компанії TA-DA! Олександр Трохименко представив основні напрями діяльності компанії як такої, що активно розвивається. Виконавчий директор Євген Бойко висловив зацікавленість у співпраці з підготовки вмотивованих і конкурентоспроможних фахівців, звернувши увагу на важливість навчання впродовж життя.

HR менеджерка Ірина Марчук відзначила, що чимало працівників компанії TA-DA!, зокрема тих, що працюють на керівних посадах, є випускниками ПНПУ імені В. Г. Короленка, і висловила надію на подальшу плідну співпрацю з університетом.

До обговорення перспектив співпраці долучилися також очільниця факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Тетяна Барболіна, декан факультету природничих наук та менеджменту Сергій Новописьменний.

You may also like...