Нові перспективи співпраці з Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Богдана Хмельницького

6 червня 2024 р. академічні спільноти Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка і Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького зібралися в змішаному форматі, щоб обговорити шляхи зміцнення зв’язків у науковій та освітній сферах і підписати договір про співробітництво.

Ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка Марина Гриньова у вітальному слові відзначила перспективність розширення партнерських взаємин та коротко окреслила передбачені договором напрями співпраці, серед яких обмін адміністративним досвідом, розробка спільних наукових проєктів, організація курсів підвищення кваліфікацій і стажувань, проведення спільних культурних та спортивних заходів, обмін науковою літературою, підтримка та участь у публічних заходах, проведення спільних рекламних кампаній.

Ректорка МДПУ імені Богдана Хмельницького Наталя Фалько зазначила, що університети вже мають досвід співпраці у межах міжнародних проєктів і меморандум сприятиме поглибленню зв’язків з метою підвищення якості вищої освіти.

Підписання договору про співробітництво сприятиме розвитку ефективних взаємозв’язків, розширенню ділових контактів між університетами.

You may also like...