«Драйвові канікули» на фізико-математичному факультеті

27 червня 2022 року на фізико-математичному факультеті був проведений захід «Математична карусель» у рамках проєкту «Драйвові канікули у ПНПУ».

Зі вступним словом до учасників заходу звернулася декан фізико-математичного факультету, доктор фізико-математичних наук Тетяна Барболіна, яка зазначила «демонструємо, що фізико-математичні науки – це цікаво і драйвово, та навчаємо цього студентів. Запрошуємо всіх закоханих у математику, фізику, інформатику, економіку приєднуватися до нашої команди».

До заходу долучились проректорка з виховної діяльності Людмила Гомля, яка звернула увагу присутніх на літні заходи, що відбуватимуться в університеті, а  також представники Студентської ради ПНПУ.

Юні учасники заходу мали можливість спробувати «виростити» квіти за допомогою формул, випробувати свої сили у розв’язуванні математичних задач на швидкість та ерудицію.

До заходу також долучилися студенти факультету, які вирішили позмагатися зі школярами. Зокрема, Тетяна Хоменко, студентка першого курсу спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика), запропонувала присутнім випробувати себе у розв’язуванні математичних головоломок.

Підтримку учасникам надавало компетентне журі, до складу якого увійшли викладачі фізико-математичного факультету.

Двері факультету завжди відкриті для абітурієнтів та школярів різних вікових груп!!!

You may also like...