Відбулася настановча конференція з виробничої науково-педагогічної практики у вищій школі для магістрантів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки освітньої програми «Освітні, педагогічні науки»

23 вересня 2024 р. відбулася настановча конференція з виробничої науково-педагогічної практики у вищій школі для магістрантів IІ курсу факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки денної форми навчання спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки освітньої програми «Освітні, педагогічні науки», яка проходить з 23.09.2024 р. до 1.11.2024 р. на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Гарантка освітньої програми професорка Олена Ільченко закцентувала увагу магістрантів на специфіці організації і здійснення наукової роботи викладачем вищої школи в умовах трансформації вищої освіти України.

Факультетська керівниця, доцентка кафедри загальної педагогіки та андрагогіки Алла Хоменко ознайомила майбутніх викладачів вищої школи з основними завданнями й змістом практики, особливостями підготовки звітної документації, критеріями оцінювання та формою підсумкового контролю. Також було проведено інструктаж з техніки безпеки та охорони праці зі студентами-практикантами.

На освітній платформі Google Workspace розміщено всі необхідні навчально-методичні матеріали для магістрантів. Під час проведення настановчої конференції майбутні фахівці ставили питання, активно обговорювали особливості формування науково-педагогічної компетентності викладача вищої школи в умовах інноваційного академічного освітнього середовища.

You may also like...