В університеті відбулася настановча конференція з виробничої педагогічної практики зі STEM-освіти

23 вересня 2024 р. з застосуванням сервісу відеозв’язку ZOOM відбулася настановча конференція з виробничої педагогічної практики зі STEM-освіти (методист – професор Володимир Мокляк).

Магістранти розпочинають проходити практику в Комунальному закладі «Розсошенська гімназія Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області», з яким підписано відповідний договір про співпрацю щодо проведення навчальних і виробничих практик. Здобувачі вищої освіти ознайомилися з метою і завданнями практики.

Очікувані результати практики – знати й використовувати в освітньому процесі концептуальні положення педагогіки та психології; володіти методикою викладання STEM-дисциплін; застосовувати інноваційні педагогічні технології STEM-освіти в освітньому процесі як засіб розвитку творчої активності здобувачів освіти; здійснювати професійну діяльність в навчальному закладі на основі компетентнісного підходу; володіти професійною мовою фахової галузі знань та особистісною комунікативною культурою.

Відповідно до робочої програми практики сплановали діяльність практикантів, детально обговорили особливості підготовки й терміни подання звітної документації.

Щиро бажаємо успіхів магістрантам в опануванні STEM-технологіями в освітньому процесі навчальних закладів!

You may also like...