Зустріч студентів факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки зі стейкголдерами

4 квітня 2024 р. відбулася зустріч студентів спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» та 014.09 «Середня освіта (Інформатика)» з проєктним менеджером мережі «TA-DA!» Артемов Поповим. У день, коли своє неофіційне свято відзначають фахівці, причетні до веброзробки, студенти факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки отримали нагоду познайомитися з історіями успіху у сфері інформаційних технологій випускників факультету.

Артем Попов, який є випускником 2021 року, не лише поділився власним досвідом кар’єрного зростання, але й навів приклади успішної кар’єри в «TA-DA!» ще низки випускників Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Цікавою і корисною для нинішніх здобувачів освіти стала оцінка колишніми студентами ролі тих знань й умінь, яких вони набули під час навчання в університеті.

«В університеті допомогли загальні знання з усіх предметів. Головне – це вміння вчитися, шукати інформацію, саме це потрібно розвивати», – зазначив Артем Володимирович.

Випускники факультету відзначають вагому роль здобутих в університеті базових знань і навичок у сфері інформаційних технологій, що дозволило глибше розуміти технічні аспекти роботи. Разом з тим для багатьох значимими стали знання з педагогіки і психології, досвід управління учнівським колективом, що допомагає у формуванні команди та керуванні її діяльністю.

Жвавий інтерес слухачів викликало обговорення проєктів, над яким зараз працює доповідач.

Факультет комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки завжди радий успіхам своїх випускників, відкритий до пропозицій, ідей щодо співпраці. Бажаємо творчих успіхів на професійному і життєвому шляху як нинішнім, так і колишнім студентами.

You may also like...