Студент фізико-математичного факультету Владислав Долгов – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка бізнесу»

21 квітня 2021 р. на базі Поліського національного університету (м. Житомир) в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка бізнесу».

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка представляв студент 1 курсу фізико-математичного факультету спеціальності 051 Економіка (група Е-11) Владислав Долгов, який посів ІІІ місце з науковим дослідження на тему: «Концепція “творчого руйнування” Йозефа Шумпетера і сучасність». Керувала написанням студентської наукової роботи кандидат економічних наук, доцент кафедри політекономії Тетяна Непокупна.

Цьогоріч на Всеукраїнський конкурс було подано 180 студентських наукових робіт від 238 авторів із 72 закладів вищої освіти. На основі обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу у Конкурсі було визначено і запрошено до участі у підсумковій науково-практичній відеоконференції авторів 58 студентських робіт із 54 закладів вищої освіти.

Авторитетні експерти галузевої комісії відзначили високий рівень теоретичного обґрунтування досліджуваної проблеми, інноваційний підхід до вирішення завдань, що стоять перед бізнесом, можливість використання результатів дослідження при розробці соціально-економічних програм розвитку економіки регіону і територіальних громад.

Вітаємо Владислава Долгова та його наукового керівника Тетяну Непокупну з успішною підготовкою до Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з економіки бізнесу. Бажаємо подальших звершень в обраному науковому напрямі досліджень!

You may also like...