Засідання робочої групи з оновлення освітніх програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка

19 червня 2024 р. на кафедрі політекономії відбулось розширене засідання робочих груп з оновлення освітніх програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка, до складу яких входять викладачі кафедри політекономії, здобувачі вищої освіти, стейкголдери.

Зі вступним вітальним словом до присутніх звернувся завідувач кафедри політекономії доцент Сергій Степаненко.

Гаранти освітніх програм доценти Борис Шевченко і Тетяна Непокупна звернули увагу членів робочих груп, що проєкти освітніх програм були вчасно, відповідно до вимог, оприлюднені на сайті Університету та на відсутність зауважень щодо оновленого змісту освітніх програм.

Зовнішня стейкголдерка, кандидатка економічних наук, директорка Комунальної установи «Агенція місцевого розвитку територіальних громад Полтавського району» Юлія Попова відзначила комплексний характер змісту освітніх програм.

Учасники засідання погодились з тим, що мета, освітні компоненти освітніх програм повністю відповідають стандартам вищої освіти для підготовки бакалаврів і магістрів за спеціальністю 051 Економіка, дають змогу уповні сприяти підготовці фахівців із сучасним економічним мисленням, висококваліфікованих професіоналів з економіки з ґрунтовним теоретичним знанням, прикладними навичками, необхідними для розв’язання завдань функціонування економічних систем різного рівня в умовах невизначеності.

You may also like...