Фізико-математичний факультет запрошує майбутніх абітурієнтів до короленківської родини.

27 листопада 2021 року викладачі та студентський актив фізико-математичного факультету долучилися до Дня відкритих дверей Полтавського національного педагогічного університету, який цього разу відбувся у новому форматі: крім традиційного спілкування в стінах університеті, відбулося онлайн-представлення навчального закладу.

Майбутні абітурієнти, які завітали на фізико-математичний факультет, мали змогу дізнатися про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка, відвідати лабораторії та ознайомитися із сучасним обладнанням. Представники студентського самоврядування яскраво описали різні  сторони студентського життя.

Гості переконалися, що факультет, який має понад столітню історію, успішно розвивається, що збереження традицій поєднується тут із  впевненим рухом у майбутнє.

Проведені зустрічі дають підставу стверджувати, що наступного року факультет поповниться талановитими, активними, творчими студентами, майбутніми комп’ютерниками й економістами, вчителями, які вірять самі і прагнуть довести іншим, що фізико-математичні науки — це не нудно!

You may also like...