Фізико-математичний факультет приймає першокурсників

19 вересня на Фізико-математичному факультеті зустрічали першокурсників.

Із вітальним словом звернулася декан факультету, доктор фізико-математичних наук, професор кафедри математичного аналізу та інформатики Тетяна Барболіна, яка не лише привітала студентів з початком навчального року, але й зі вступом на один з найстаріших факультетів вишу, випускниками якого були Дмитро Іваненко, Митрофан Пасічник, Володимир Лукашик, Євген Нечипоренко та інші відомі науковці. Тетяна Миколаївна ознайомила присутніх із освітніми спеціальностями на факультеті, із випусковими кафедрами факультету, а також правилами поводження під час повітряних тривог та укриттям.

До вітальних слів приєдналася заступник декана з виховної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Оксана Дмитрієнко, яка запросила першокурсників брати активну участь у різноманітних заходах факультету та університету вцілому та вибрати творчій колектив до душі.

Представники студентської ради факультету Дар’я Баюра та Юлія Раренко закликали першокурсників бути активними, брати участь у цікавих заходах факультету, університету та міста.

За традицією нашого навчального закладу, на початку навчального року кращі студенти, переможці щорічного університетського конкурсу «Студент року» у різних номінаціях, отримують почесні Ректорські відзнаки. Ректорською відзнакою удостоєна студентка фізико-математичного факультету Вероніка Бондаренко за визначні успіхи у навчальній діяльності.

Вітаємо першокурсників у нашій дружній фізматівській родині!!!

Бажаємо кожному знайти своє місце в житті!

You may also like...