День відкритих дверей на фізико-математичному факультеті

16 квітня 2022 року у рамках Дня відкритих дверей університету фізико-математичний факультет радо вітав майбутніх абітурієнтів в онлайн-форматі.
Зі вступним словом до гостей звернулася декан фізико-математичного факультету, доктор фізико-математичних наук Тетяна Барболіна, яка охарактеризувала спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється фахівців.

До презентації спеціальностей долучилися завідувачі кафедр та провідні викладачі факультету Володимир Мокляк, Олег Саєнко, Сергій Степаненко, Володимир Іванко, Олена Кривцова, Григорій Кузьменко.
Учасники зустрічі мали можливість милуватися картинами, створеними з графіків функцій, та взяти участь у «вирощуванні» квітів за допомогою формул, випробувати свій педагогічний хист у вирішенні педагогічних ситуацій та долучитися до віртуальних фізичних експериментів, познайомитися зі студентськими програмними розробками та позмагатися в економічній вікторині.

До заходу також долучилися студенти факультету. Зокрема, студентка першого курсу спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) запропонувала присутнім випробувати себе у розв’язуванні математичних головоломок.

У ході зустрічі присутні також отримали вичерпні відповіді на актуальні питання щодо вступу на спеціальності факультету.
Зичимо успіхів абітурієнтам у вступній кампанії та чекаємо їх на фізико-математичному факультеті Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

You may also like...