В університеті відбулося вручення диплому доктора філософії випускнику аспірантури кафедри загальної педагогіки та андрагогіки Артуру Гобозашвілі

30 вересня 2024 р. ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова вручила на вченій раді Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка диплом доктора філософії випускнику аспірантури спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки Артуру Гобозашвілі.

Артур Гобозашвілі навчався за освітньо-науковою програмою «Освітні, педагогічні науки», акредитованою Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, сертифікат № 654 від 16.10.2020 р. Під науковим керівництвом професора кафедри загальної педагогіки та андрагогіки Володимира Мокляка підготував та у разовій спеціалізованій вченій раді ДФ 44.053.065 Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка успішно захистив дисертацію, присвячену виявленню й аналізу педагогічних умов організації навчально-виховного процесу в школах Німеччини (1933–1945 рр.), що важливо для розуміння соціокультурних та політичних процесів того часу.

Артур Гобозашвілі висловив щиру подяку керівництву університету, науковому керівнику, викладачам кафедр, які здійснюють підготовку докторів філософії, за високий професіоналізм, людяність, підтримку і за можливість професійного зростання в колективі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, адже у вересні 2024 р. молодий доктор філософії розпочав трудову діяльність на посаді асистента.

Колектив кафедри загальної педагогіки та андрагогіки щиро вітає Артура Олександровича з подоланням першої сходинки в науковій кар’єрі і зичить невпинного особистісного, професійного і наукового зростання.

You may also like...