Школа олімпійського резерву для учнів Ліцею № 17 «Інтелект» на базі факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки

12–14 червня 2024 р. на базі факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулися заняття школи олімпійського резерву з математики для учнів Ліцею № 17 «Інтелект» Полтавської міської ради.

Ліцеїстів гостинно зустріла деканка факультету Тетяна Барболіна, яка розповіла учням про можливості факультету для здобуття якісної освіти, побажала цікавих і плідних занять, запросила до участі у заходах, які відбуваються в університеті.

Із тонкощами розв’язування окремих класів олімпіадних задач з математики учнів знайомили завідувач кафедри математичного аналізу та інформатики, професор Микола Сєров, доцент кафедри загальної фізики і математики Валентин Марченко та випускник спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика), а нині – аспірант кафедри загальної педагогіки та андрагогіки Олександр Москаленко.

Протягом триденних занять ліцеїсти употужнили свій математичний арсенал, опанували нові методи розв’язування задач.

На завершення усі учні школи олімпійського резерву отримали сертифікати. Бажаємо ліцеїстам вдалого розв’язання як математичних, так і життєвих задач.

You may also like...