Виховна година для студентів четвертокурсників

На фізико-математичному факультеті для четвертокурсників була проведена виховна година на тему «Як навчатись, якщо всі наші думки про інше», яку провели куратори академічних груп. 

Адже зараз дуже корисно проговорювати все, що ви переживаєте («Я відчуваю, що …») і взаємно підтримувати одне одного («Ми думаємо про зовсім інші речі, ніж раніше. І робимо те, про що ніколи б не могли й подумати. Попри це, ми залишаємося завжди собою. Наразі ми просто в іншій ситуації».).

Куратор групи М-41Микола Красницький наголосив студентам, що серед основних правил як вберегти емоційний стан і психічне здоров’я є 5 компонентів: здоровий сон, збалансоване харчування, щоденна фізична активність, спілкування та позитивні емоції.

Куратор групи М-44 Олександр Мамон запропонував кілька посилань, які стануть корисними студентам. Серед них: бот першої психологічної допомоги https://t.me/friend_first_aid_bot; бот для пошуку психологічної допомоги https://t.me/Psyforpeace_Bot; бот-довідник із практичними порадами щодо того, як підготуватися до надзвичайної ситуації та як діяти в такому випадку https://t.me/DovidkaInfo_bot; бот із інформацією про першу медичну допомогу https://t.me/FastAid_bot; бот медичних онлайн-консультацій https://t.me/MedicalForUA_bot.

Куратор групи Ф-41 Олег Саєнко зауважив, що треба пам’ятати, що найкращі речі не купити за гроші. А серед них це: обійми, посмішки, підтримка, теплі дзвінки із запитанням «Як ви?» та моральна підтримка.

Тож, любі студенти, викладачі та адміністрація факультету завжди відкриті до діалогу, до підтримки, на яку ви можете розраховувати!

Дякуємо психологічній службі ПНПУ імені В.Г. Короленка за надані матеріали до проведення виховних годин.

You may also like...