«Реєстрація на ЗНО – перший крок до омріяної професії»: відбувся вебінар для випускників, батьків і вчителів

9 лютого 2022 р. відбувся безкоштовний вебінар для випускників, батьків і вчителів «Реєстрація на ЗНО – перший крок до омріяної професії»,  організований на базі фізико-математичного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Мета вебінару – ознайомлення учасників з актуальними питаннями реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання та особливостями вступної кампанії до закладів вищої освіти у 2022 році.

Із вітальним словом до учасників вебінару звернулася ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова. Марина Вікторівна запросила майбутніх вступників на навчання до університету для опанування затребуваними на ринку праці професіями, окреслила захопливі перспективи студентського життя і відпочинку, ознайомила з різноманітними можливостями творчої та спортивної самореалізації студентів університету.

До обговорення актуальних питань реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2022 р. долучилася відповідальна за проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Полтавській області Наталія Барболіна. Наталія Михайлівна докладно пояснила алгоритм дій вступника під час реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання, зупинилася на важливих датах і термінах та детально обговорила складні питання, які потребують особливої уваги вступника.

Вебінар продовжила відповідальна секретарка приймальної комісії ПНПУ імені В. Г. Короленка Марина Тесленко, яка ознайомила учасників з особливостями вступної кампанії до Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка у 2022 році. Марина Миколаївна розповіла про спеціальності, актуальні та нові освітні програми, можливості закордонної академічної мобільності та проходження практики в країнах Європи, затребувані сертифікатні програми і можливості неформальної освіти, які представлені в університеті.

Відповідальна секретарка приймальної комісії запросила випускників до участі у Всеукраїнській олімпіаді ПНПУ імені В. Г. Короленка для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2022 р., яка дає можливість отримати до 20 додаткових балів до одного з предметів ЗНО при вступі на низку спеціальностей університету, що значно підвищить їхні шанси на вступ на навчання за рахунок державного бюджету.

Наприкінці вебінару учасники мали можливість долучитися до обговорення і задати запитання спікерам заходу. Запитання стосувалися здебільшого особливостей вибору правильних атрибутів під час онлайн реєстрації на ЗНО, кількості місць державного замовлення в університеті та спеціальностей, для яких актуальна Всеукраїнська олімпіада ПНПУ імені В. Г. Короленка.

Насамкінець модератор вебінару Олексій Хорольський подякував спікерам і учасникам вебінару та принагідно запросив вступників та їхніх  батьків на День відкритих дверей університету, який відбудеться 19 лютого 2022 року.

Ознайомитися з записом вебінару можна за посиланням.

You may also like...